Hvilken opvaskemaskine skal du vælge?

Er du på udkig efter en opvaskemaskine, men i tvivl om hvilken én du skal vælge? Læs denne guide til at finde den rigtige opvaskemaskine, og bliv klogere på hvad man skal være opmærksom på for at dække dine behov. 

Lydniveau – hvad er højt og lavt?

Støjtolerance kan være meget individuelt afhængig af, hvor stort et behov for ro man har. Støjniveau er en essentiel faktor at gøre sig tanker om ved valget af en opvaskemaskine. En opvaskemaskine kører dog ikke hele tiden på samme måde som for eksempel et køleskab. Hvis opvaskemaskinen er placeret centralt i et køkken-alrum anbefaler man et maksimalt støjniveau på 46 decibel. 

Standard opvaskemaskine eller integreret opvaskemaskine?

I Frigor sortimentet findes der både opvaskemaskiner, der er integrerbare og standard opvaskemaskiner. Forskellen på disse to varianter er, at en integreret opvaskemaskine har samme front som resten af dit køkken, og displayet og fronten er dermed skjult og får en mere diskret fremtoning. Ved en standard opvaskemaskine vil man kunne se fronten på maskinen under køkkenbordet. 

Størrelse og kapacitet

De fleste opvaskemaskiner fås i den traditionelle størrelse med plads til 12-14 kuverter, som er det gode valg for en husstand bestående af 4-5 beboere, mens en husstand på 1-2 personer, kan nøjes med mindre.

Se vores udvalg af opvaskemaskiner her