frigors historie

Begyndelsen

frigor har rødder helt tilbage til 1960, hvor de første frigor frysere så dagens lys i Viborg. Grundlæggeren, Tage Nielsen tog ofte til udlandet som servicemontør for at studere de nyeste modeller af frysebokse, og det var også her, at han så et hul i det danske fryse- marked og idéen til frigor opstod.

Tage Nielsen var fra starten sikker på at frigor ville blive en stor succes, og derfor valgte han at investere hele sin formue i et gammelt forsamlingshus for 11.000kr, der skulle bruges til både produktion og lager. Allerede ved den første produktion af hjemmefrysere blev det nødvendigt at opføre den første tilbygning til forsamlingshuset.

frigor tog nemlig hurtigt fart og blev kendt over hele landet, og dette gjaldt også i udlandet, hvor frigor især i Tyskland var yderst populær.

Frigor fabrik 1965

frigors succes

Efter gode år i tresserne kunne man i 1970 fejre at medarbejder nummer 200 var ansat hos frigor, og det var ikke kun private kunder, som var interesseret i frigors produkter.

Også butikker og kiosker kunne se idéen i at have kølereoler til præsentation af dagligvarer og drikkevarer, her i blandt virksomheden Coca Cola, som fik leveret flaskekølere fra frigor.

Køleskabene og fyserne blev meget populære i de danske hjem

frigor i dag

I dag finder du meget mere end kummefrysere i frigor sortimentet. Sortimentet er nemlig udvidet og består i dag af både opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, kogeplader, køleskabe, frysere og kølefryseskabe.

Alle funktionaliteter og specifikationer er special udvalgt til hvert et produkt og har været igennem adskillige kvalitet – og brugertests.
Lige fra starten af, har der hos frigor været fokus på god kvalitet til priser, som alle kunne være med på.

Det genkendelige frigor logo med den enkle iskrystal står stærkt i erindringerne hos mange danskere. Selve designet er stadig med fokus på enkelthed, og det gamle frigor logo fra 60’erne er bibeholdt med et moderne touch.


frigor produkterne er til dig, der er på udkig efter kvalitetsprodukter til gode priser.