Vores historie

Dansk hvidevarebrand siden 1960 - frigors historie

I 1960 begav grundlæggeren, Tage Nielsen, sig ud i verden som servicemontør for at studere de nyeste modeller af frysebokse. Det var under disse rejser, at han opdagede et hul i det danske frysemarked, hvorfra idéen til frigor opstod. Fra begyndelsen var Tage Nielsen sikker på, at frigor ville blive en enorm succes. Derfor investerede han hele sin formue på 11.000 kr. i et gammelt forsamlingshus, som skulle fungere som både produktions- og lagerrum.

frigor tog hurtigt fart og blev kendt over hele landet, samt internationalt, især i Tyskland, hvor det blev meget populært. I 1970 kunne virksomheden fejre ansættelsen af medarbejder nummer 200 efter en række gode år i 60’erne. Interessen for frigors produkter var ikke kun blandt private kunder; butikker og kiosker så også potentialet i kølereoler til præsentation af dagligvarer og drikkevarer. Blandt dem var virksomheder som Coca-Cola, der fik leveret flaskekølere fra frigor.

frigor i dag

Siden grundlæggelsen af frigor i 1960 har virksomheden gennemgået store forandringer. Sortimentet er udvidet og omfatter nu opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, kogeplader, køleskabe, frysere og kølefryseskabe. Trods disse ændringer er missionen uændret: frigor stræber fortsat efter at være danskernes foretrukne valg af kvalitetshvidevarer i et tidløst design.